logo

بورسیه های دانشجویی ترکیه با زلزله کاهش یافت

کاهش بورسیه ها در ترکیه

امسال زلزله بزرگی در ترکیه رخ داد که خسارات زیادی داشت و کمبود پرسنل آموزشی و امکانات باعث شد دانشگاه‌ها بورسیه دانشجوهای خارجی را کاهش دادند.

در 6 فوریه 2023 زلزله بزرگی در ترکیه رخ داد. این زمین لرزه آسیب جانی و مالی زیادی را در پی داشت. بر اثر این حادثه مکان‌های زیادی تخریب شدند و آمار کشته‌شدگان بالا بود. این صانحه بزرگ باعث تغییرات زیادی در کل کشور ترکیه و همچنین در سیستم آموزشی شد. طبق بررسی‌های انجام شده، شواهد حاکی از آن است که کمبود پرسنل آموزشی و اداری و نیز کمبود امکانات مختلف باعث شده دانشگاه‌ها ظرفیت پذیرش دانشجوهای خارجی را کم کرده‌اند.

با رخدادن زمین لرزه بزرگ ترکیه خوابگاه‌های بسیاری تخریب شده‌اند و کمبود ظرفیت برای اسکان وجود دارد. کلاس‌های درس صدمه دیده‌اند و فضای مناسب برای آموزش در دسترس نیست. همچنین تعداد زیادی از اساتید و کارمندان فوت کرده‌اند که تأمین نیرو در کادر آموزشی و انسانی زمان بسیار زیادی لازم دارد. با این شرایط پیش آمده، دانشگاه‌ها با هدف تأمین امکانات برای دانشجویان داخلی و شهروند ترکیه، بورسیه‌های دانشجویان خارجی را کاهش و به زلزله زده‌های امسال تخصیص داده‌اند.

البته این موضوع نباید برای آرتانی‌ها نگرانی ایجاد کند. ما امسال توانستیم برای متقاضیان تحصیل در دانشگاه‌های ترکیه ظرفیت بگیریم تا داوطلبان در هر دانشگاه و رشته‌ای که مورد نظرشان است به تحصیل بپردازند. همچنین دانشجویان این امکان را داشته باشند که از بورس 100 استفاده کنند.

پس بدون دغدغه، هدف خود را مشخص و مسیرتان را انتخاب کنید؛ سپس با مشاوران ما در مجموعه آرتان بورس تاپ تماس بگیرید تا با راهنمایی و همراهی آن‌ها در دانشگاه و رشته مناسب پذیرفته شوید.

خبرنامه

برای دریافت آخرین اخبار در زمینه مهاجرت در خبرنامه ما عضو شوید

دریافت آخرین اخبار
در زمینه مهاجرت

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://artanburstap.com/?p=30503

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

Telegram
LinkedIn
Twitter
Email
WhatsApp
آرتان بورس تاپ تمایل دارید از جدیدترین ظرفیت ها و فرصت های مهاجرتی باخبر شوید.
رد
اجازه دادن به اعلان‌ها