logo
تحصیل رادیولوژی در ترکیه

رادیولوژی در ترکیه

آنچه در این مقاله خواهید خواند

به دنبال ادامه تحصیل در رشته رادیولوژی در ترکیه هستید؛ اما نمی‌دانید باید از کجا و چگونه شروع کنید؟ بهترین دانشگاه‌هایی که این رشته تحصیلی را ارائه می‌دهند کدام ها هستند؟ پس با دپارتمان آرتان بورس تاپ همراه باشید تا هر آنچه در مورد تحصیل رادیولوژی در ترکیه مورد نیاز است را به شما بگوییم. رادیولوژی علم بسیار مفیدی در عرصه پزشکی، تشخیص و درمان بیماری هاست. برای همین روز به روز بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد و به‌تبع، متقاضیان تحصیل در رشته رادیولوژی هم بیشتر می‌شوند.

از طرف دیگر، دانشگاه‌های مطرح دنیا، ظرفیتی را برای دانشجویان بین‌المللی کنار گذاشته‌اند تا فرصتی در اختیار افراد علاقه‌مند قرار گیرد و وارد عرصه تخصصی این رشته شوند. یکی از گزینه‌های پرطرفدار برای دانشجویان ایرانی، تحصیل رادیولوژی در ترکیه است. اگر می‌خواهید در رشته رادیولوژی تحصیل کنید و آینده‌ی کاری تضمین شده و درآمد عالی داشته باشید، یکی از دانشگاه‌های معتبر ترکیه را انتخاب کنید.

اگر علاقه مند به تحصیل در رشته های پرطرفدار ترکیه هستید پیشنهاد میکنیم حتما این مقاله را هم بخوانید: تخصص دندانپزشكي در تركيه

شرایط تحصیل رادیولوژی در ترکیه

این روزها تعداد داوطلبان تحصیل رادیولوژی در ترکیه زیاد شده است. این موضوع رقابت را برای پذیرش دانشجویان کمی سخت‌تر کرده است. تمام افرادی که می‌خواهند در رشته رادیولوژی تحصیل کنند، باید مهارت‌ها و تخصص‌های لازم در این رشته را کسب کنند. در رشته رادیولوژی شما با مهارت‌های تصویربرداری علمی و تکنولوژی پرتوشناسی آشنا خواهید شد. شرایط کلی تحصیل در رشته رادیولوژی در دانشگاه‌های ترکیه به شرح زیر است:

  • ارائه مدرک دیپلم و ترجمه معتبر آن به زبان ترکی یا انگلیسی که به تأیید سفارت ترکیه در کشور مبدأ و یا وزارتخانه آموزش ترکیه رسیده باشد.
  • ارائه ریزنمرات معتبر از محل تحصیل دوره پیش‌دانشگاهی و دبیرستان
  • ارائه ویزای معتبر
  • کپی از پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه
  • قطعه عکس به تعداد کافی
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی تافل یا آیلتس برای دانشگاه‌هایی که زبان تدریس، انگلیسی است
  • ارائه مدرک آشنایی با زبان ترکی (تومر یا یوس)
  • گواهی کسب نمره قابل قبول در آزمون‌های ورودی دانشگاه‌های ترکیه که عموماً دو آزمون SAT و YOS می‌باشند.

ارشد رادیولوژی در ترکیه

طول دوره ارشد رادیولوژی در ترکیه تقریباً دو سال است که حدود 120 واحد در این دو سال ارائه می‌شود. برای شهریه دانشگاه‌هایی که به زبان انگلیسی تدریس می‌شود، هزینه تحصیل کارشناسی ارشد در ترکیه بین 600 تا 1500 دلار و برای دانشگاه‌هایی که به زبان ترکی تدریس می‌شوند 240 تا 750 دلار باید پرداخت کنید. گرایش‌های ارشد رشته فیزیولوژی در ترکیه شامل رشته‌های فیزیک پزشکی، رادیو بیولوژی و حفاظت پرتویی، مهندسی پزشکی، علوم تشریحی (آناتومی)، نانو تکنولوژی، زیست فناوری پزشکی، انفورماتیک پزشکی، آموزش پزشکی، اپیدمیولوژی، آمار زیستی، مدیریت بهداشتی و خدمات درمانی، علوم داروهای پرتوزا، مدیریت دارو و … هستند.

هزینه تحصیل رادیولوژی در ترکیه

نحوه تحصیل در ترکیه و میزان شهریه بسته به اینکه در دانشگاه دولتی باشید یا در دانشگاه خصوصی، متفاوت هستند. از طرفی تدریس به زبان انگلیسی این رشته‌ها، گران‌تر از زبان ترکی است؛ اما به طور میانگین برای تحصیل مقطع ارشد در دانشگاه دولتی 3500 لیر و در دانشگاه خصوصی 35000 لیر نیاز است پرداخت کنید. شهریه دوره لیسانس رادیولوژی در دانشگاه دولتی مانند دانشگاه آجی ارجیس 1600 لیر و در دانشگاه خصوصی مانند دانشگاه آجی بادام 3000 دلار است. در کنار اینها ماهانه تقریباً 400 تا 500 دلار را برای مخارج غیر درسی و حدود 100 تا 150 دلار برای کتاب و … باید کنار بگذارید.

تخصص رادیولوژی ترکیه

تخصص رادیولوژی در ترکیه

گرفتن تخصص رادیولوژی در ترکیه، دریچه‌های جدیدی را در زندگی حرفه‌ای به رویتان خواهد گشود. برای گرفتن تخصص می‌توانید فاند و بورسیه دانشگاه‌های معتبر ترکیه را نیز دریافت کنید. تنها کافیست که رزومه معتبر خود را به دانشگاه مقصد بفرستید. در این راستا برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در آرتان بورس تاپ تماس بگیرید. حساسیت این رشته به خاطر اینکه کوتاه‌ترین اهمال در گرفتن تصاویر رادیولوژی و کار با دستگاه‌های تصویربرداری می‌تواند عواقب بدی در پی داشته باشد، سبب شده که ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر رشته رادیولوژی اهمیت دو چندان پیدا کند.

شما برای گرفتن تخصص باید تمام مدارک مقاطع قبلی خود را به همراه ترجمه آنها، ریزنمرات، سوابق پژوهشی و علمی (چنانچه دارید)، مدرک معتبر زبان انگلیسی، توصیه‌نامه، انگیزه نامه، پاسپورت، مقالات چاپ‌شده یا ارائه شده و … را به دانشگاه ارائه دهید. هرچه رزومه شما پربارتر باشد، شانس گرفتن بورسیه‌های تحصیلی تخصص رادیولوژی در ترکیه بالاتر می‌رود. طول دوره تخصص رشته رادیولوژی 4 سال است و رنج شهریه دانشگاه‌های دولتی حداقل 300 و حداکثر 800 دلار است.

اگر علاقه مند به تحصیل در رشته های پرطرفدار ترکیه هستید پیشنهاد میکنیم حتما این مقاله را هم بخوانید: پزشکی در ترکیه چند سال است

دانشگاه رادیولوژی در ترکیه

تعدادی از بهترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل در رشته‌های گرایش تجربی مانند پزشکی، دندانپزشکی، فیزیوتراپی، رادیولوژی و … در ترکیه قرار دارند. از سوی دیگر نزدیکی به ایران و شباهت‌های فرهنگی و سبک زندگی سبب شده است که متقاضی‌های رشته رادیولوژی در ترکیه زیاد باشد که تعدادی از آنها در ادامه آورده شده است:

  • دانشگاه حاج تپه در آنکارا
  • دانشگاه استانبول در استانبول
  • دانشگاه آنکارا در آنکارا
  • دانشگاه اژه در ازمیر
  • دانشگاه مارمارا در استانبول، دانشگاه دوکوز ایلول در ازمیر
  • دانشگاه خصوصی فنرباغچه در استانبول
  • دانشگاه ارجیس در قیصریه
  • دانشگاه باشکنت در آنکارا
  • دانشگاه آجی بادام در استانبول

کار رادیولوژی در ترکیه

بازار کار رادیولوژی در ترکیه بسیار خوب است. هرچه سابقه کاری شما بیشتر باشد (بیشتر از 8 سال) و مدرک بالاتری (تخصص) داشته باشید، درآمدتان بیشتر خواهد بود. برای یک دکتر رادیولوژی درآمد میانگین 210 لیر در ساعت است. کار فارغ‌التحصیلان رادیولوژی، تشخیص بیماری‌های داخل اعضای بدن، استفاده از پرتودرمانی، پزشکی هسته‌ای، ام آر آی و اشعه ایکس است. آنها تصاویر اشعه ایکس را با دیگر آزمایش‌ها و یافته‌ها بررسی می‌کنند تا ساختار دقیق و علت بیماری مشخص شود. برای همین کوچک‌ترین اشتباه می‌تواند به تشخیص اشتباه منجر شود.

در کنار رادیولوژی شغل های پردرامد دیگری هم هستند که می توانید برای ادامه تحصیل خود انتخاب کنید. پیشنهاد میکنیم حتما این مقاله را هم بخوانید: کار داروسازی در ترکیه

درآمد رادیولوژی در ترکیه

درآمد رادیولوژی در ترکیه برای فردی که تازه فارغ‌التحصیل شده و یک تا سه سال تجربه کاری دارد، معادل 249677 لیر در سال است. برای یک رادیولوژیست با سابقه کاری بیشتر از 8 سال درآمد رادیولوژی به 524245 لیر در سال می‌رسد؛ یعنی می‌توان گفت که میانگین درآمد یک رادیولوژیست در ترکیه 378273 لیر در سال است.

با توجه به میانگین درآمد رادیولوژی در ترکیه می‌توان گفت که هر رادیولوژیست میانگین 182 لیر در ساعت درآمد کاری خواهد داشت و این خیلی خوب است. خوب‌تر اینکه برآورد شده است که تا سال 2025 درآمد رادیولوژی حدود 46 درصد رشد خواهد کرد و میانگین آن به 553215 لیر در سال خواهد رسید. پس نباید نگرانی بابت آینده کاری خود این رشته داشته باشید.

تنها مدارک مورد نیاز و درخواست‌های خود را بر طبق تقویم آموزشی دانشگاه‌ها ارسال کنید. دپارتمان آرتان بورس تاپ از صفر تا صد پذیرش را در کنار شما خواهد بود پس با ما در ارتباط باشید.

Telegram WhatsApp Twitter

27 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • سلام می خواستم بدونم شرایط کسی که رادیولوری توی دانشگاه های ایران خونده و می خواد بعد از 4 سال مهاجرت کنه به ترکیه چطوریه یعنی باید چه کارهایی انجام بده؟

    • سلام دوست عزیز وقت بخیر
      جهت مشاوره و راهنمایی بیشتر با مشاوران مجموعه ما تماس بگیرید.
      021-91303800

  • سلام
    وقت به خیر
    ببخشید دانشگاه اجی بادم رشتهرادیولوژی رو داره؟؟؟
    اگه داره شهریه ی سالانه بدون ازمونش چقدر میشه؟؟؟

  • سلام من کارشناس رادیولوژی با ده سال سابقه هستم میخوام اقامت ترکیه رو بگیرم .اقامت کاری .یه پسر 5ساله هم دارم .بابد چکار کنم؟

    • سلام وقتتون بخیر باشه
      برای مشاوره در مورد کار در ترکیه با مشاوران ما در تماس باشید تا شما را بهتر راهنمایی کنن

  • سلام،در ترکیه رادیولوژی ۲ ساله هست
    من برای گرفتن لیسانس باید چیکار کنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  • سلام خسته نباشین ممنون از راهنمایی تون ببخشین این دانشگاه هایی رو که گفتین کدومشون موردتایید هستن؟ ضمنا خود رشته رادیولوژی و تخصصش کلا چندسال طول میکشه که برگردی ایران مطب باز کنی؟

    • سلام ممنون از شما، در مورد رشته‌ی رادیولوژی، این رشته تخصص ندارد و در واقع جز رشته‌های دوساله‌اس، پس از اتمام دانشگاه شما می‌توانید در مطب‌‌ها به عنوان تکنسین کار کنید و یا مطب خودتون را باز کنید.از دانشگاه‌های مورد تایید وزارت بهداشت ایران که رشته‌ی رادیولوژی را دارند: حاجت‌تپه، استانبول،آنکارا،اژه، اتاتورک، دوکوزایلول، قاضی انکارا، کوچ و …

  • با سلام
    آیا برای تخصص رادیولوژی باید شهریه پرداخت کرد؟؟؟مگه به رزیدنت های پزشکی حقوق پرداخت نمی کنن؟؟؟

    • سلام وقت شما بخیر، رادیولوژی تخصص نداره و فقط در مقطع کاردانی است و دو ساله است، بله رزیدنت‌های پزشکی حقوق دارند اما همانطور که گفتم رادیولوژی دو ساله است.

  • سلام وقتتون بخیر
    من پشت کنکوری هستم ایا میشه بدون خوندن پزشکی عمومی رشته رادیولوژی وسونوگرافی در ترکیه خوند؟؟؟

    • سلام و درود
      بله شما میتوانید بدون خواندن پزشکی عمومی رشته رادیولوژی و سونوگرافی را در ترکیه بخونید

  • با سلام
    من در ترکیه رشته ی tıbbi görüntüleme teknikleri میخونم ، سوالم از شما اینکه در ترکیه چجوری میشه این رشته رو تا دکترا ادامه داد ؟ میشه همچین چیزی ؟
    همین رشته در ایران تکنولوژی پرتوشناسی میشه که ۴ ساله هست ولی تو ترکیه ۲ ساله تموم میشه میشه راهنمایی کنید ؟

  • سلام خسته نباشید من لیسانس زیست شناسی عمومی دارم ‌ قصد تحصیل در رشته رادیولوژی در ترکیه را دارم لطفا راهنمایی کنید

    • سلام وقتتون بخیر
      برای ادامه یتحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نیازه که در رشته ی هم شاخهثبت نام کنید، اگر نه میتونید از دوره ی لیسانس شروع به تحصیل در رشته یرادیولوژی ککنید

  • مقطع اخر دبيرستان هستم قصد دارم جهت پذيرش در رشته راديولوژي مقطع دكتري در استانبول اقدام نمايم.

    • سلام وقتتون بخیر
      شما میتونید در دوره ی کاردانی یا کارشناسی تکنسین تصویربرداری تحصیل کنید یا بعد از تحصیل در رشته یپزشکی تخصص رادیولوژی بگیرید

    • سلام وقتتون بخیر
      شما میتونید در دوره ی کاردانی یا کارشناسی تکنسین تصویربرداری تحصیل کنید یا بعد از تحصیل در رشته یپزشکی تخصص رادیولوژی بگیرید

  • سلام من لیسانس رادیولوژی هستم با 25 سال سابقه کار(ام آر آی) در بیمارستان. آیا در ترکیه (استانبول)امکان پیدا کردن کار برای من هست ؟شما چه کمکی میتوانید بکنید

    • فعلا بخش کاریابی مون یه طور کامل راه نیفتاده و در رشته های تخصصی نمیتونیم برای اشخاص کار پیدا کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://artanburstap.com/?p=6126
آرتان بورس تاپ تمایل دارید از جدیدترین ظرفیت ها و فرصت های مهاجرتی باخبر شوید.
نه بعدا
بله حتما